Latest Posts

Sjekk vår variert ukesmeny med dagens middag hver dag! Ferske og smakfulle retter året rundt.

Mandag 28.01
Pannestekt seibiff
Med råkost, løk-sjysaus, remulade og kokte poteter

Tirsdag 29.01
Saltet svinebog
Med rotgrønnsaker, svinesaus og kokte poteter

Onsdag 30.01
Lammesnadder
Grillede strimler av lammekjøtt, paprika, løk, sukkererter, champignon. Med salat,
dressing, soppsaus, og stekte poteter

Torsdag 31.01
Finnbiff
Med rosenkål, gulrot, tyttebær og kokte poteter

Fredag 01.02
Elgkjøttsuppe
Av vårt lokale elg, rotgrønnsaker og poteter
Med dagens ferske bakverk

Lørdag 02.02
Lasagne
Med salat, dressing,brød og smør

Søndag 03.02
Helstekt lammelår á la Krokan
Med blomkål, brokkoli, tyttebær, lammesaus og kokte poteter

Mandag 04.02
Lett saltet torskefilet
Med gulrotstuing, baconsmør og kokte poteter

Tirsdag 05.02
Markens Grøde saltlapskaus
Med brød og smør

Onsdag 06.02
Samefolkets dag
Bidos/ Reinskav med pitabrød/ Suovas
Med passende tilbehør

Torsdag 07.02
Boknatorsk
Med gulrotstuing, baconsmør
og kokte poteter

Fredag 08.02
Viltgryte
Med hjemmelaget potetmos, rosenkål, gulrøtter og tyttebær

Lørdag 09.02
Grillet spareribs
Med salat, dressing, coleslow, bbq saus og stekte poteter

Søndag 10.02
Brassert lammeskank
Av vårt lokale lam
Med blomkål, brokkoli, lammesaus, tyttebær og saltbakte småpoteter

Mandag 11.02
Ovnsbakt torskefilet
Med erterpurre, baconsmør og kokte poteter

Tirsdag 12.02
Ribbebuffet
Med rødkål, svinesaus og kokte poteter

Onsdag 13.02
Hjemmelaget elgkarbonader
Med rosenkål, tyttebær, viltsaus og kokte poteter

Torsdag 14.02
Oksegryte
Med salat, dressing, ris

Fredag 15.02
Lutefisk buffet
Med tradisjonelt tilbehør

Lørdag 16.02
Grillsnadder
Grillede strimler av svinekjøtt, paprika, løk, sukkererter, champignon. Med salat,
dressing, soppsaus og stekte poteter

Søndag 17.02
Lammesmåsteik
Med erterstuing, gulrøtter, tyttebær og kokte poteter

Mandag 18.02
Hjemmelaget fiskegrateng
Med gulrøtter, baconsmør
og kokte poteter

Tirsdag 19.02
Chili con carne
Med salat, dressing, guacamolle, rømme og nachos

Onsdag 20.02
Oksekarbonader
Med salat, dressing, stekt løk og kokte poteter

Torsdag 21.02
Lettsaltet uer
Med gulrotstuing, bacon og kokte poteter

Fredag 22.02
Pinnekjøtt buffet
Med pølser, kålrabistappe og kokte poteter

Lørdag 23.02
Kylling Chop Suey
Med ris og nudler

Søndag 24.02
Oksesmåsteik
Med erterstuing, gulrøtter, tyttebær og kokte poteter

 

 

 

Dagens middagsbuffet finner du også på vår facebook- side